Ékszer Sárospatak, ékszer rendelés Sárospatakról

Ékszer Sárospatak, ékszer rendelés Sárospatakról

Ékszer Sárospatak,  ékszer rendelés Sárospatakról

Ékszer rendelés Sárospatakon?

Igen, természetesen Sárospatakon is nagy választékot kínálunk ékszerek terén. Könnyen és gyorsan válogathatsz Sárospatakon is ékszereink közül. A goldcity.hu kínálatában több ezer ékszert találsz, amik közül biztosan megtalálod a számodra legszebb ékszert!

 

Ékszer kínálatunk Sárospatakon

Ékszer webáruházunk összes termékét meg tudod rendelni Sárospatakon, több ezer ékszer vár rád! Biztosak vagyunk benne, hogy megszépítik mindennapjaidat.

Karikagyűrű vásárlása Sárospatakon

Karikagyűrűinket az ország legfelkészültebb szakemberei készítik Sárospataki megrendelőink számára, hatalmas választékot és sok-sok lehetőséget biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb karikagyűrűt.  A kézi munka egyediségét nyújtjuk azáltal, hogy fantasztikus tehetséggel megáldott vésnökök, kőfoglalók, és ötvösök valósítják meg a megálmodott karikagyűrűket.

https://www.youtube.com/watch?v=FxAcgrnL7BQ

Jegygyűrű vásárlása Sárospatakon !

Női gyűrűink között találtok eljegyzésre jegygyűrűt, házassági évfordulóra, születésnapra és névnapra szebbnél szebb női gyűrűt az egyszerűtől a különlegesig. Az eljegyzési gyűrűk, vagy más néven leánykérő gyűrűk, hagyományosan azok az ékszer típusok, melyek egy nagyobb középső és esetleg oldalt néhány kisebb követ tartalmaznak, ezek lehetnek szikrázó gyémántok, vagy csillogó cirkónia kövek. Gyűrűink készülnek 14 karátos sárga, fehér és vörös aranyból  vagy ezek kombinációiból is.
Ékszereinkben a kövek foglalva vannak és természetesen garanciát vállalunk rájuk. Ékszereink, gyűrűink néhány nap alatt eljutnak hozzád Sárospatakra, díszdobozban, biztonságosan !

https://www.youtube.com/watch?v=_hpWicGioAI

Bébi fülbevaló kínálat Sárospatakon

Arany ékszereink között fülbevalókat is kínálunk gyermekeknek, bébiknek,  felnőtteknek, többféle fazonban. Fülbevalóink 14 karátos aranyból készülnek, teljesen sárga, vagy fehér aranyból, illetve ezek kombinációjából. A kövek fülbevalóinkban gondosan kézzel vannak foglalva, melyre garanciát vállalunk. A fülbevalók kiválasztását megkönnyítjük a pontos méretek megadásával !

Karkötő választék  Sárospatakon

Karkötő hatalmas szín- és formaválasztékban, kitűnő minőségben, garanciával a GoldCity Ékszer Webáruházból.

Karperec választék Sárospatak

Karperec hatalmas szín- és formaválasztékban, kitűnő minőségben, garanciával a GoldCity Ékszer Webáruházból.

Nyaklánc, nyakék kínálat Sárospatakon

A GoldCity Ékszer Webáruház széles választékban kínál női és férfi láncokat, nyakékeket, melyeket akár a hozzáillő karkötővel együtt is megvásárolhatsz.. A láncaink sárga és fehér aranyból, illetve ezek kombinálásával készülnek, különböző hosszúságban.  A női láncok általában 40-50 cm hosszúságban, a férfi láncok 50-60 cm hosszúságban készülnek.

Arany medál vásárlás Sárospatakon

Folyamatosan bővülő választékban kínálunk arany medálokat, sárga és fehér aranyból, véséssel, vagy kövekkel díszítve. Egyes ékszereinkből komplett garnitúrákat lehet kialakítani, a medálhoz gyűrű és fülbevaló is választható.

Pecsétgyűrű Sárospatak

Pecsétgyűrűk klasszikus és modern fazonokban, különböző alkalmakra. Ékszer kínálatunkban megtalálható a sima utólag véshető pecsétgyűrű és a modern több színből összeállított, díszítő véséssel ellátott pecsétgyűrű is.

 

Miért vásárolj nálunk ékszert Sárospatakról is?

Számíthatsz ránk, hiszen több, mint huszonöt éves szakmai tapasztalatunk és kiváló partnereink a biztosíték rá, hogy tőlünk valódi értéket kapsz a pénzedért. Válogass bátran ékszereinkből! 

Ékszert ajándékba Sárospatakon,

A vállalkozásunk 1994 óta működik,  a minőség és a megbízhatóság jegyében. Mindig a vásárlóink, megrendelőink igényei, elvárásai inspiráltak minket, hogy többet, szebbet és értékállóbbat nyújtsunk vásárlóink számára.

 

Ékszer árak Sárospatakon,

Arany ékszereink kínálatát úgy igyekeztünk összeállítani, hogy minden alkalomra és minden korosztály számára a legszebb és a legnagyobb  ékszer kollekciót tudjuk vásárlóinknak bemutatni.  Mindehhez a legjobb partnereket kerestünk az ország minden pontjáról a stabil minőség és a kiszámíthatóság jegyében. Áraink kialakításánál fő szempont a kiváló ár érték arány megtartása.

Használt arany beszámítás- Sárospatak

Régi megunt, kopott ékszereket nagyon kedvező feltételekkel tudjuk figyelembe venni az ékszerek vásárlásánál, de ezt csak személyesen üzletünkben lehet lebonyolítani. Ezért érdemes minket megkeresni az alábbi címen, hiszen használt aranya nálunk sokat ér.

4400 Nyíregyháza Vay Ádám krt. 4-6 fsz. 31. -  üzletünk - Zafír Ékszerüzlet - Univerzum Üzletház - A raktáron lévő termékeink  személyesen is megtekinthetőek, felpróbálhatóak és megvásárolhatóak !

Nyitvatartás: H-P: 9-18 óráig  

                   Szo: 9-13 óráig

                    Vas: zárva

 

 

Ékszert Sárospatakra - Házhoz szállítás

Az ékszereink kézbesítése, szállítása a Magyar Posta által  történik. Az ékszerek szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

 

 

Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig: 10-17 óráig

+36-30-3507687 ,  - info@goldcity.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek