Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Üdvözlünk a Gold City Ékszer Webáruházban, ahol nyugodtan hihetsz a szemednek: itt tényleg minden arany, ami fénylik! Folyamatosan megújuló választékunkban rengeteg igényes, szép és minőségi arany ékszer közül válogathatsz; kínálatunkban arany és fehérarany karikagyűrű, jegygyűrű,karperec, nyaklánc, fülbevaló és komplett ékszer garnitúra található köves, vésett kivitelben is. Készletről rendelt ékszer esetén akár már 1-2 munkanapon belül átveheted a terméket, az egyedi megrendelésre készített ékszerek pedig 2-3 héten belül jutnak el hozzád. Kérjük, hogy ékszer vásárlás előtt tájékozódj a vásárlási és szállítási feltételekről.

Miért a Gold City Ékszer Webáruház?

Számíthatsz ránk, hiszen több, mint húsz éves szakmai tapasztalatunk és egy kiváló műhely a biztosíték rá, hogy tőlünk valódi értéket kapsz a pénzedért. Válogass bátran ékszereinkből! Biztosak vagyunk benne, hogy megszépítik mindennapjaidat.

Gold City Ékszer Webáruház - A minőségi ékszerek webáruháza

 

Szolgáltató adatai:


Papp Attila ev.

4400 Nyíregyháza Vay Ádám krt. 4-6 fsz. 31. -  üzletünk - Zafír Ékszerüzlet - Univerzum Üzletház - A raktáron lévő termékeink  személyesen is megtekinthetőek, felpróbálhatóak és megvásárolhatóak !

Nyitvatartás: H-P: 9-18 óráig  

                   Szo: 9-13 óráig

                    Vas: zárva


Ev. ig. szám: 6451014

Elérhetőség: info@goldcity.hu

Adószám:51783459235

Engedélyező hatóság: Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal-Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság

1089 Budapest, Bláthy O.u.3-5.   http://mkeh.gov.hu
Hatósági eng. szám :PR2470

Érdekképviseleti szakmai kamara: Sz-Sz-B Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 4400 Nyíregyháza, Széchenyi ut 2.

Nyilvántartási szám: SZ51783459

Elektronikus kereskedelem szabályozása : 2001. évi CVlll. törvény

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság adatkezelés nyilvántartási száma :        

 NAIH-61573/2013.

 

Forint   átutalásnál az UniCredit Banknál vezetett számlánkra várjuk az utalandó pénzösszeget.

10918001-00000097-02790002

Utalásnál a kedvezményezett Papp Attila, a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a megrendelésszámot.

Erre a számlára csak forint utalást tudunk fogadni, deviza utalás esetén felszámítjuk a bank által alkalmazott díjakat:  0,05 % ( az átváltott forint alapján ) min. 10 euró, max. 50.- euró !

 

Ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig: 10-17 óráig

+36-30-3507687 ,  - info@goldcity.hu

e-mail:  info@goldcity.hu

Üzletünk:

4400 Nyíregyháza Vay Ádám krt. 4-6 fsz. 31. -  üzletünk - Zafír Ékszerüzlet - Univerzum Üzletház - A raktáron lévő termékeink  személyesen is megtekinthetőek, felpróbálhatóak és megvásárolhatóak !

Gold City Ékszer webáruház: igényes ékszerek nagy választékban,

Ékszer webáruházunk kényelmes megoldást kínál abban az esetben, ha Ön ékszert szeretne vásárolni, de nincs ideje  az ékszerüzleteket járni, a kínálat és az ár után informálódni. Az ékszer webáruházak egyszerű megoldást nyújtanak, hiszen otthonról, kényelmesen vásárolhat ékszereket. Az online vásárlás az ékszereknél is egyre inkább elterjedt. A webáruházak kínált előnyöket érdemes kihasználni ékszervásárláskor. Az ékszer webáruház  kényelmesebb lehetőséget biztosít, mint a hagyományos üzletekben történő vásárlás.  A gyorsaságot is garantálja az ékszer webáruház, mert rengeteg időt lehet megspórolni, ha otthonról tud nézelődni, vásárolni.A keresett termék megtalálása után  akár már 24 vagy 48 óra alatt átvehető az új ékszert. Mára a webáruházak olyan elterjedtek, hogy teljesen biztonságossá vált az online vásárlás. A legtöbb webáruház ma már kellőképpen ellenőrizhető, az ékszer webáruházak pedig tökéletesen megbízhatónak bizonyulnak. A webáruházak másik előnyös pontja, ami miatt megéri az online vásárlást választani, hogy sokkal áttekinthetőbb a választék, mint amit az üzletekben lát az ember. Sok esetben történik meg, hogy valamit elfelejtünk megkérdezni, a webáruházban viszont minden termék megtekinthető, vissza kereshető. Ez egy nagyon fontos tulajdonság,  lehetséges, hogy éppen egy olyan ékszerbe szeret bele Ön, amelyet el sem tudna magán képzelni, de a webáruház kínálatából megtetszett és úgy dönt, hogy megvásárolja. Az ékszer webáruház sok előnnyel szolgál, válassza ki a legmegfelelőbb terméket otthon, kényelmesen.

Ékszer webáruházból, hát persze !

A internetet gyakran hívjuk segítségül, legyen szó ügyintézésről, tájékozódásról vagy kapcsolattartásról. Nem csak a gyorsasága és kényelme szól mellette, hanem  gyakran a kedvező árak is.Megbízható ékszer webáruház mellett döntve biztosak lehetünk abban, hogy megbízható minőséget kapunk és rendkívül széles választékot. Ma már nagyon sok biztonsági előírás teszi lehetővé azt, hogy akkor is nyugodt szívvel vásároljunk ékszert. A tapasztalatok azt mutatják, hogy azt kedvelik az online rendelésben, hogy van idejük átgondolni mit kívánnak vásárolni, és ezt nem egy idegen helyen kell megtenniük. A GoldCity Ékszer Webáruház  minden korábbinál bővebb választékkal áll ügyfelei rendelkezésre és lehetővé teszi, hogy néhány kattintással megvásárolhassuk a már régóta kiszemelt ékszert. Az arany  ékszerek ajándéknak is kiváló választásnak bizonyulnak. Biztosak vagyunk benne, hogy  ékszereink megszépítik mindennapjaidat.