Termékek Menü

BZGYM-F-5246 zafír-briliáns köves gyűrű mérete 54

Ár:
299.900 Ft
Gyártmány: BZGYM-F-5246 zafír-brill gyűrű
Zafír-briliáns köves gyűrű
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Szikrázóan csillogó briliáns csiszolású gyémántok  és csodálatos kék zafír díszítik ezt a klasszikus stílusú női gyűrűt.

Az ékszer 14 karátos  fehér aranyból készült,

A kövek tömege, gyémánt  0,1 ct, színe Top Wesselton, minősége S/1 , a kék zafír tömege 0,50 ct,  certifikat mellékelve,

A zafír gyűrű mérete 54.

Fejrész mérete 9  mm.

A brill gyűrű szállítása  díszdobozban 1-2  munkanap.

Az ékszereink szállítási és csomagolási költségéről tájékozódhat a vásárlói tájékoztatóban

 Brill gyűrűink, jegygyűrűink szállítása mindig díszdobozban történik, a doboz kiválasztásánál figyelembe vesszük a brill gyűrű, jegygyűrű anyagának színét, a befoglalt kövek színét, és a gyűrű, jegygyűrű  méretét.

  100.000.-Ft - ot meghaladó ékszer vásárlásakor előleg fizetésére van szükség, amennyiben nem banki utalás vagy bankkártyás fizetést választ a   megrendelő.

  Az előleg mértéke az ékszer árának az 50 % -a, az ékszer kiszállítása csak az előleg beérkezését követően kezdődhet!

Gyűrűk, jegygyűrűk méretvétele!

A gyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A gyűrűk, jegygyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, jegygyűrű belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, jegygyűrű méretek.  A gyűrű méretvételénél fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb jegygyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott gyűrű szélességével megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített jegygyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő díszíti gyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani gyűrűnkön, a körbe köves jegygyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete megváltozott.

Ha a gyűrűk, jegygyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek  elérhetőségeinken.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Egyedi megrendelés
295.000 Ft
Méretre rendelhető brill gyűrű 0,2 ct
Egyedi megrendelés
269.500 Ft
Méretre rendelhető gyémánt gyűrű
Egyedi megrendelés
269.200 Ft
Fehér arany gyűrű brill kővel
Egyedi megrendelés
250.200 Ft
Méretre rendelhető brill gyűrű
Egyedi megrendelés
217.400 Ft
Méretre rendelhető brill gyűrű
Egyedi megrendelés
198.900 Ft
Méretre rendelhető brill gyűrű