Termékek Menü

BGY-S-2333 arany 0,18 ct brill köves gyűrű mérete 56

Ár:
164.200 Ft
Gyártmány: BGY-S-2333 brill köves gyűrű
Brill köves gyűrű
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Szikrázóan csillogó briliáns csiszolású gyémántok díszíti ezt a klasszikus stílusú női gyűrűt.

Videó az ékszerről megtekinthető itt !

Az ékszer 14 karátos sárga  aranyból készült, a kő tömege 0,18 ct (színe Wesselton, minősége SI , certifikat mellékelve), mérete 56-s súlya 2,82 g 

A brill gyűrű szállítása 1-2 munkanap.

Az ékszereink szállítási és csomagolási költségéről tájékozódhat a vásárlói tájékoztatóban

 Brill gyűrűink, jegygyűrűink szállítása mindig díszdobozban történik, a doboz kiválasztásánál figyelembe vesszük a brill gyűrű, jegygyűrű anyagának színét, a befoglalt kövek színét, és a gyűrű, jegygyűrű  méretét.

  100.000.-Ft - ot meghaladó ékszer vásárlásakor előleg fizetésére van szükség, amennyiben nem banki utalás vagy bankkártyás fizetést választ a   megrendelő.

  Az előleg mértéke az ékszer árának az 50 % -a, az ékszer kiszállítása csak az előleg beérkezését követően kezdődhet!

Gyűrűk, jegygyűrűk méretvétele!

A gyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A gyűrűk, jegygyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, jegygyűrű belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, jegygyűrű méretek.  A gyűrű méretvételénél fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb jegygyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott gyűrű szélességével megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített jegygyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő díszíti gyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani gyűrűnkön, a körbe köves jegygyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete megváltozott.

Ha a gyűrűk, jegygyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek  elérhetőségeinken.

Hasonló termékek

Raktáron
165.200 Ft
Arany gyűrű
Egyedi megrendelés
167.700 Ft
Méretre rendelhető brill gyűrű
Egyedi megrendelés
167.700 Ft
Méretre rendelhető brill gyűrű
Készlet hiány
159.100 Ft
Brill köves gyűrű
Egyedi megrendelés
155.600 Ft
Méretre rendelhető gyémánt gyűrű
Raktáron
173.900 Ft
Arany ékszer szett
Egyedi megrendelés
175.200 Ft
Méretre rendelhető brill gyűrű