Karikagyűrű stílusok, stílusos karikagyűrűk a Goldcity Ékszer Webáruházban

A Goldcity Ékszer Webáruház karikagyűrű kínálatával kiemelt figyelmet fordít a házasulandók igényeire ,

Karikagyűrűinket az ország legfelkészültebb szakemberei készítik megrendelőink számára, hatalmas választékot és sok-sok lehetőséget biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb karikagyűrűt.  A kézi munka egyediségét nyújtjuk azáltal, hogy fantasztikus tehetséggel megáldott vésnökök, kőfoglalók, és ötvösök valósítják meg a megálmodott karikagyűrűket.

Szeretnénk bemutatni néhány példával, hogy karikagyűrű kínálatunk milyen sokrétű és gazdag színben, formában és választékban. Sokfélék vagyunk, ezért egy sikeres műhely és webáruház számára kötelező feladat az igények megismerése és megvalósítása. Karikagyűrű kínálatunk kialakításában nagy segítséget adnak ügyfeleink, személyes találkozásaink alkalmával sok ötletet és inspirációt kapunk tőlük.

https://www.youtube.com/watch?v=FxAcgrnL7BQ

Esztétikai igények, életvitel, közösség mind hatással vannak ízlésünkre.

  

 

Karikagyűrűk tömege, súlya: lehet visszafogott szolid, könnyű, vagy masszív, súlyos és látványos. Egyéniség függő, a választás mindig a megrendelőé, a feladat a műhelyé. :)

Karikagyűrű díszítése: a gyűrű lehet sima fényes minta nélküli vagy gazdagon díszített vésett kivitel. Ez is ízlés dolga, de a karikagyűrű kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a mindennapi hordhatóságot. Ha azt szeretnénk, hogy gyűrűnk sokáig szép maradjon, akkor bizony a mintás karikagyűrűt gyakrabban le kell tennünk mint a simát.

Kézzel vésett karikagyűrű: karikagyűrűnk egyediségét, különlegességét növelhetjük kézi véséssel. Fantasztikusan ügyes vésnök áll rendelkezésre, hogy megvalósítsa megrendelőink álmát.

Mintáink között található szolid kézi vésés, és természetesen kérhető a karikagyűrűbe klasszikus barok minta is.

 

Karikagyűrű színe: a rugalmas gyártási technológiának köszönhetően, egy adott fazon színe szabadon változtatható, a megrendelő igényei szerint.

 

Karikagyűrűben kövek : a karikagyűrűben a kövek száma szabadon változtatható, a menyasszony döntése, hogy sok vagy kevés legyen benne. De azért érdemes szem előtt tartani, hogy a sok köves karikagyűrűket később kevésbé vagy egyáltalán nem lehet méretre igazítani, ha változott az ujjunk.

Brill kő a karikagyűrűben:   

A női karikagyűrű kérhető briliáns csiszolású természetes gyémánttal is.

Karikagyűrűinkben mindig a legkiválóbb minőségű brill kövek kerülnek  ( top wesselton, VS ),

melyről cretifikat tanúskodik.

A brill kövek száma és elhelyezése tetszés szerint változtatható, a lehetőségekről minden esetben egyeztetünk megrendelőinkkel a gyártás előtt.

A feltüntetett ár 1,5 mm átmérőjű kőre vonatkozik,

fazontól függ, hogy mekkora átmérőjű brill fér el a gyűrűbe, eltérő paraméterek esetén az ár is módosul.

Karikagyűrűk méretvétele!

A karikagyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A gyűrűk, karikagyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, karikagyűrű belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, karikagyűrű méretek.  A karikagyűrű méretvételénél fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb karikagyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott karikagyűrű szélességével megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített karikagyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő díszíti karikagyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani karikagyűrűnkön, a körbe köves karikagyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete megváltozott.

Ha a karikagyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek  elérhetőségeinken.

A karikagyűrű a végtelen szimbóluma; az örökkévalóságot, hűséget és szerelmet jelképezi. Régi szokás, hogy a karikagyűrű belsejébe nevet / a pár nevének kezdőbetűit, idézetet, vagy az esküvő dátumát vésik. Amennyiben ilyen igényetek van, a megrendeléskor jelezzétek. Ősi hagyomány az is, hogy a jegygyűrűt a bal kéz negyedik ujján kell viselni – a romantikus legenda szerint az egyik erünk innen egyenesen a szívünkbe fut.  
Bárhol laktok is, a távolság nem akadály: pár nap alatt az ország bármely pontjára eljuttatjuk a megrendelt karikagyűrűket.

A karikagyűrűk történelme több évszázadra nyúlik vissza, és számos kultúra számára hordoznak különleges jelentést és fontosságot. Ezek az ékszerek nemcsak gyönyörűek és elegánsak, hanem hosszú múltra tekintenek vissza, ami még inkább fokozza vonzerejüket.

A karikagyűrűk eredete a régészek és történészek számára is érdekes és rejtélyes téma. Az első karikagyűrűk nyomai az ókori Egyiptomban találhatók meg, és már több mint 3000 évvel ezelőtt használták őket. Ezek a gyűrűk nemcsak az ékszerként viselt szépségüket hordozták magukban, hanem szimbolikus értéküket is. Az Egyiptomiaknál a karikagyűrűk a végtelenséget és az örökkévalóságot jelképezték, és gyakran házassági jelképként használták őket.

Az ókori Rómában a karikagyűrűk a hűség és a hűség szimbólumai voltak, és házassági esküvők során is viselték őket. Ez a hagyomány az idők során továbbterjedt és máig él, hiszen a karikagyűrűk ma is a házasság és az elköteleződés szimbólumai maradtak.

Az ékszerekkel foglalkozó webáruházunkban büszkék vagyunk arra, hogy számos különleges karikagyűrűt kínálunk ügyfeleinknek. Minden gyűrűnk nemcsak a modern dizájnra és a kiváló minőségre, hanem a karikagyűrűk hosszú és gazdag történelmére is emlékeztet. Amikor egy karikagyűrűt választ, nemcsak egy ékszert választ, hanem egy hosszú és gazdag történelmi hagyomány részese lesz.

Válassza webáruházunkban található karikagyűrűk egyikét, és hordozza magán a múlt és a jelen szépségét és értékeit egyaránt. Legyen szó házasságkötésről vagy egyéb különleges alkalomról, a karikagyűrű mindig többet jelent egy egyszerű ékszernél – ez egy örökkévaló emlék és szimbólum, amely mindig ott lesz az Ön életében.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek