Jegygyűrű a nagy napra a Goldcity Ékszer webáruházból

Jegygyűrű a nagy napra a Goldcity Ékszer webáruházból

A lánykérés mérföldkő az életünkben, lezárul egy korszak a kapcsolatban és elkezdődik egy más dimenzió, a jegyben járás.

A várva várt igen és a kínos nem, minősíti az elmúlt időszakot, és felszínre hozza az érzelmeket mindkét válasz esetében.

Ezért nagyon fontos a jegygyűrű kiválasztása, hogy ezen se múljon a lánykérés sikere. Akinek fontos a partnere az tájékozódik, figyel az apró jelekre célzásokra hogy a megfelelő arany gyűrű kerüljön elő a díszdobozból. Hiszen a legtöbb hölgy nagyon várja ezt az alkalmat és gyakran célozgatnak utalnak az áhított gyűrű milyenségére. 

Ezt jól is teszik, hiszen a férfiak nagy bajban vannak , mert a legtöbbjük először áll ilyen feladat előtt, ezért rájuk fér a segítség.

Ezt a segítséget az ékszer üzletek és ékszer webáruházak is meg tuják adni, ha kapcsolatba lépnek velük elérhetőségeiken.

Segítünk, és együtt feltérképezzük a hölgy stílusát, személyiségét, alkatát, melyik jegygyűrű állna neki jól, mit viselne szívesen nagyon sokáig.

Sokfélék vagyunk, ezért sok megoldást kínálunk erre az alkalomra.

https://www.youtube.com/watch?v=_hpWicGioAI

Szolid jegygyűrűtől a díszes feltűnő jegygyűrűig 

 

Mindegyik szép, de másképp. Mind szerezhet nagy örömöt, ha a megfelelő hölgy ujjára kerül.

Fontos szempont a minden napi praktikum, használhatóság, hiszen a munka végzés korlátozhatja a gyűrűk viselhetőségét.

A jegygyűrű színe, milyen színű aranyból készüljön ?

Jegygyűrűink 14 karátos aranyból készülnek, ezek színe lehet sárga, fehér vagy rozé színű, vagy ezek kombinációja.

Mindegyik gyűrű bevizsgált magyar fémjellel és gyártói jellel ellátott, a számla mellé jótállási jegyet állítunk ki, mely szavatolja, hogy megfelelő használat mellett a gyűrű nem repedhet, nem törhet el viselője kezén.

 

Kövek a jegygyűrűben

A jegygyűrűkben elhelyezkedő kövek lehetnek szintetikus cirkónia kövek, vagy szikrázóan csillogó gyémántok. Mind foglalva vannak, így biztonsággal viselhetőek a minden napok során. A jegygyűrűket díszdobozban szállítjuk, jótállással számlával, és valódi kövekről certifikát lesz kiállítva szavatolva minőségé.

 

Jegygyűrűk méretvétele!

A jegygyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A gyűrűk, jegygyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, jegygyűrű belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, karikagyűrű méretek.  A jegygyűrű méretvételénél fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb jegygyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott jegygyűrű szélességével megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített jegygyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő díszíti jegygyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani jegygyűrűnkön, a nagyon sok köves jegygyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete megváltozott.

Jegygyűrűk: A Szeretet Örök Szimbólumai

A jegygyűrűk történelmi gyökerei mélyen gyökereznek az emberiség múltjában, és ezek a gyűrűk mindig is a szeretet és elköteleződés szimbólumai voltak. Ma is hűek maradnak azokhoz az értékekhez és szimbólumokhoz, amelyeket régen is képviseltek.

Az ókori Egyiptomban a jegygyűrűk a szeretet és az összetartozás jelképei voltak. Azok a szimbólumok és díszítések, amelyeket ezeken a gyűrűkön viseltek, mély érzelmi kapcsolatot fejeztek ki a házastársak között.

Az ókori Rómában és Görögországban a jegygyűrűk a hűség és a kötelék jelképei voltak. Ezek a gyűrűk a házasságkötés megerősítésére és az elköteleződés szimbólumául szolgáltak.

Webáruházunk a jegygyűrűk hagyományait tiszteli és továbbviszi. Minden jegygyűrűnk kiváló minőségű anyagokból készül, és precíz kivitelezéssel kerül elkészítésre. Így minden egyes gyűrű hűen tükrözi a szeretet és elköteleződés örök értékét.

Amikor egy jegygyűrűt választasz webáruházunkból, nemcsak egy ékszert választasz, hanem egy olyan szimbólumot, amely mindig veled lesz az életed során. Ez az ékszer nemcsak a jeleneteket díszíti, hanem az elköteleződés és a szeretet hosszú és gazdag történelmét is magában hordozza.

Válaszd a szeretet örök szimbólumát, és hagyj mély nyomot a történelemben és a szívedben egyaránt. Válassz egy jegygyűrűt ma, és ünnepeld meg az elköteleződés erejét és szépségét!

Ha a jegygyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek  elérhetőségeinken.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek