Termékek Menü

Jegygyűrű a nagy napra a Goldcity Ékszer webáruházból

Jegygyűrű a nagy napra a Goldcity Ékszer webáruházból

A lánykérés mérföldkő az életünkbe, lezárul egy korszak a kapcsolatban és elkezdődik egy más dimenzió, a jegyben járás.

A várva várt igen és a kínos nem, minősíti az elmúlt időszakot, és felszínre hozza az érzelmeket mindkét válasz esetében.

Ezért nagyon fontos a jegygyűrű kiválasztása, hogy ezen se múljon a lánykérés sikere. Akinek fontos a partnere az tájékozódik, figyel az apró jelekre célzásokra hogy a megfelelő arany gyűrű kerüljön elő a díszdobozból. Hiszen a legtöbb hölgy nagyon várja ezt az alkalmat és gyakran célozgatnak utalnak az áhított gyűrű milyenségére. 

Ezt jól is teszik, hiszen a férfiak nagy bajban vannak , hiszen a legtöbbjük először áll ilyen feladat előtt, ezért el kél a segítség.

Ezt a segítséget az ékszer üzletek és ékszer webáruházak is meg tuják adni, ha kapcsolatba lépnek velük elérhetőségeiken.

Segítünk, és együtt feltérképezzük a hölgy stílusát, személyiségét, alkatát, melyik jegygyűrű állna neki jól, mit viselne szívesen nagyon sokáig.

Sokfélék vagyunk, ezért sok megoldást kínálunk erre az alkalomra.

Szolid jegygyűrűtől a díszes feltűnő jegygyűrűig 

 

Mindegyik szép, de másképp. Mind szerezhet nagy örömöt, ha a megfelelő hölgy ujjára kerül.

Fontos szempont a minden napi praktikum, használhatóság, hiszen a munka végzés korlátozhatja a gyűrűk viselhetőségét.

A jegygyűrű színe, milyen színű aranyból készüljön ?

Jegygyűrűink 14 karátos aranyból készülnek, ezek színe lehet sárga, fehér vagy rozé színű, vagy ezek kombinációja.

Mindegyik gyűrű bevizsgált magyar fémjellel és gyártói jellel ellátott, a számla mellé jótállási jegyet állítunk ki, mely szavatolja, hogy megfelelő használat mellett a gyűrű nem repedhet, nem törhet el viselője kezén.

 

Kövek a jegygyűrűben

A jegygyűrűkben elhelyezkedő kövek lehetnek szintetikus cirkónia kövek, vagy szikrázóan csillogó gyémántok. Mind foglalva vannak, így biztonsággal viselhetőek a minden napok során. A jegygyűrűket díszdobozban szállítjuk, jótállással számlával, és valódi kövekről certifikát lesz kiállítva szavatolva minőségé.

 

Jegygyűrűk méretvétele!

A jegygyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A gyűrűk, jegygyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, jegygyűrű belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, karikagyűrű méretek.  A jegygyűrű méretvételénél fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb jegygyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott jegygyűrű szélességével megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített jegygyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő díszíti jegygyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani jegygyűrűnkön, a nagyon sok köves jegygyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete megváltozott.

Ha a jegygyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek  elérhetőségeinken.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek