Termékek Menü

GYP-S-3988 többszínű arany gyűrű mérete 52

Ár:
75.400 Ft
Gyártmány: GYP-S-3988 arany gyűrű
Arany gyűrű
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Modern köves női gyűrű 14 karátos sárga, fehér és rozé aranyból, csillogó cirkónia kövekkel díszítve.

A gyűrű mérete 52-s,  súlya 2,6 gramm, a gyűrű szélessége 9,5 mm.

A gyűrű szállítása 1-2 munkanap.

Gyűrűink, jegygyűrűink szállítása mindig díszdobozban történik, a doboz kiválasztásánál figyelembe vesszük a gyűrű, jegygyűrű anyagának színét, a befoglalt kövek színét, és a gyűrű, jegygyűrű  méretét.

Az ékszereink szállítási és csomagolási költségéről tájékozódhat a vásárlói tájékoztatóban.

Gyűrűk, jegygyűrűk méretvétele!

A gyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A gyűrűk, jegygyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, jegygyűrű belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, jegygyűrű méretek.  A gyűrű méretvételénél fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb jegygyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott gyűrű szélességével megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített jegygyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő díszíti gyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani gyűrűnkön, a körbe köves jegygyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete megváltozott.

Ha a gyűrűk, jegygyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek  elérhetőségeinken.

Hasonló termékek

Raktáron
75.400 Ft
Női arany gyűrű
Raktáron
75.000 Ft

Méretre rendelhető arany gyűrű

Az ára mérettől függően változhat !

Raktáron
75.000 Ft
Méretre rendelhető arany gyűrű
Raktáron
75.000 Ft
Méretre rendelhető arany gyűrű
Termék cimkék: gyűrű, női gyűrű