Kérjük jelölje meg Elfogadom
Termékek Menü

GYP-F-4064 aranygyűrű méret 55

Ár:
81.200 Ft
Gyártmány: GYP-F-4064 aranygyűrű
Női gyűrű
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Női gyűrű 14 karátos fehér aranyból, foglalt cirkónia kövekkel díszítve.

Mérete 55,  súlya 2,8 gramm, a gyűrű szélessége 9,7 x 11,5 mm.

A gyűrű szállítása 1-2 munkanap.

Az ékszereink szállítási és csomagolási költségéről tájékozódhat a vásárlói tájékoztatóban

Gyűrűink, jegygyűrűink szállítása mindig díszdobozban történik, a doboz kiválasztásánál figyelembe vesszük a gyűrű, jegygyűrű anyagának színét, a befoglalt kövek színét, és a gyűrű, jegygyűrű  méretét.

Gyűrűk, jegygyűrűk méretvétele!

A gyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A gyűrűk, jegygyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, jegygyűrű belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, jegygyűrű méretek.  A gyűrű méretvételénél fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb jegygyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott gyűrű szélességével megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített jegygyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő díszíti gyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani gyűrűnkön, a körbe köves jegygyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete megváltozott.

Ha a gyűrűk, jegygyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek  elérhetőségeinken.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Raktáron
81.200 Ft
Fehér arany gyűrű
Egyedi megrendelés
81.000 Ft
Méretre rendelhető dupla gyűrű
Raktáron
79.700 Ft
Fehér arany női gyűrű
Raktáron
84.100 Ft
Fehér arany gyűrű
Raktáron
75.000 Ft

Méretre rendelhető arany gyűrű

Az ára mérettől függően változhat !