Termékek Menü

GYI-S-3237 sárga arany dupla gyűrű mérete 59

Ár:
115.100 Ft
Gyártmány: GYI-S-3237 arany gyűrű
Arany gyűrű
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Mutatós köves női dupla gyűrű 14 karátos sárga  aranyból, csillogó cirkónia kövekkel díszítve.

A gyűrű mérete 59-s,  súlya 3,9 gramm, a gyűrű szélessége 11,6 mm.

A gyűrű szállítása 1-2 munkanap.

Gyűrűink, jegygyűrűink szállítása mindig díszdobozban történik, a doboz kiválasztásánál figyelembe vesszük a gyűrű, jegygyűrű anyagának színét, a befoglalt kövek színét, és a gyűrű, jegygyűrű  méretét.

Az ékszereink szállítási és csomagolási költségéről tájékozódhat a vásárlói tájékoztatóban.

Gyűrűk, jegygyűrűk méretvétele!

A gyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A gyűrűk, jegygyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, jegygyűrű belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, jegygyűrű méretek.  A gyűrű méretvételénél fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb jegygyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott gyűrű szélességével megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített jegygyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő díszíti gyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani gyűrűnkön, a körbe köves jegygyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete megváltozott.

Ha a gyűrűk, jegygyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek  elérhetőségeinken.

Hasonló termékek

Egyedi megrendelés
114.000 Ft
Méretre rendelhető gyémánt gyűrű
Egyedi megrendelés
114.000 Ft
Méretre rendelhető gyémánt gyűrű
Egyedi megrendelés
114.000 Ft
Méretre rendelhető gyémánt gyűrű
Egyedi megrendelés
117.200 Ft
Méretre rendelhető brill gyűrű
Egyedi megrendelés
117.200 Ft
Méretre rendelhető brill gyűrű
Termék cimkék: gyűrű, jegygyűrű, női gyűrű