Termékek Menü

GY-S-3104 kétszínű arany köves gyűrű mérete 56

Ár:
96.600 Ft
Gyártmány: GY-S-3104 arany gyűrű
Arany gyűrű
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Mutatós női gyűrű 14 karátos sárga és fehér aranyból, csillogó cirkónia kövekkel díszítve mely idális választás jegygyűrűnek, lánykérő gyűrűnek és kísérő gyűrűnek karika gyűrű mellé.

Az ékszer mérete 56-s, súlya 4,2 gramm, a gyűrű szélessége 6,9 mm.

A gyűrű szállítása 1-2 munkanap

Az ékszereink szállítási és csomagolási költségéről tájékozódhat a vásárlói tájékoztatóban.

Gyűrűink, jegygyűrűink szállítása mindig díszdobozban történik, a doboz kiválasztásánál figyelembe vesszük a gyűrű, jegygyűrű anyagának színét, a befoglalt kövek színét, és a  gyűrű, jegygyűrű  méretét.

 

Gyűrűk, jegygyűrűk méretvétele!

A gyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A gyűrűk, jegygyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, jegygyűrű belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, jegygyűrű méretek.  A gyűrű méretvételénél fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb jegygyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott gyűrű szélességével megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített jegygyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő díszíti gyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani gyűrűnkön, a körbe köves jegygyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete megváltozott.

Ha a gyűrűk, jegygyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek  elérhetőségeinken.

Különleges ajánlataink

Termék cimkék: gyűrű, jegygyűrű, női gyűrű