Termékek Menü

GY-F-420 női arany gyűrű méret 57

Ár:
87.000 Ft
Gyártmány: GY-F-420 női arany gyűrű

Fehér arany gyűrű.

Elérhetőség: Egyedi megrendelés
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Rendkívül mutatós női gyűrű, sok-sok csillogó kővel díszítve. Az ékszer 14 karátos fehér aranyból készült.

Mérete 57-es, súlya 3,0 gr.

Szállítás 1-2 munkanap.

Az ékszereink szállítási és csomagolási költségéről tájékozódhat a vásárlói tájékoztatóban

Fehér arany gyűrűink, jegygyűrűink szállítása mindig díszdobozban történik, a doboz kiválasztásánál figyelembe vesszük a gyűrű, jegygyűrű anyagának színét, a befoglalt kövek színét, és a gyűrű, jegygyűrű  méretét.

Gyűrűk, jegygyűrűk méretvétele!

A gyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A gyűrűk, jegygyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, jegygyűrű belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, jegygyűrű méretek.  A gyűrű méretvételénél fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb jegygyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott gyűrű szélességével megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített jegygyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő díszíti gyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani gyűrűnkön, a körbe köves jegygyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete megváltozott.

Ha a gyűrűk, jegygyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek  elérhetőségeinken.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Raktáron
84.100 Ft
Fehér arany gyűrű
Raktáron
89.900 Ft
Fehér arany női gyűrű az ékszer webáruházból.
Egyedi megrendelés
92.800 Ft
Fehér arany gyűrű
Raktáron
92.800 Ft
Fehér arany gyűrű
Raktáron
81.200 Ft
Fehér arany gyűrű