Termékek Menü

G-1294 karikagyűrű

Ár:
140.000 Ft
115.000 Ft
Kedvezmény: 25.000 Ft
Gyártmány: G-1294 karikagyűrű
Elérhetőség: Egyedi megrendelésre
Megrendelésre készülő karikagyűrű

Leírás

 Kétszínű 14 karátos aranyból készült matt és fényes karikagyűrű, melyet 4 db  kő díszít.

 A cirkónia kövek ára darabonként  1.700.-Ft –ba kerül, a brill 17.000.- Ft/db.

 Szélessége 6 mm, súlya mérettől függően 5-6 g/db.

 Brill kő a karikagyűrűben:     

 A női karikagyűrű kérhető briliáns csiszolású természetes gyémánttal is.

 Karikagyűrűinkben mindig a legkiválóbb minőségű brill kövek kerülnek  (top wesselton, VS),

 melyről cretifikat tanúskodik.

 A brill kövek száma és elhelyezése tetszés szerint változtatható, a lehetőségekről minden esetben egyeztetünk megrendelőinkkel a gyártás előtt.

 A feltüntetett ár 1,9 mm átmérőjű kőre vonatkozik,

 fazontól függ, hogy mekkora átmérőjű brill fér el a gyűrűbe, eltérő paraméterek esetén az ár is módosul.

 Kérünk a pontos méreteket megrendeléskor a megjegyzés rovatban add meg !

 Szállítás 3-4 hét.  

 Köves karikagyűrűinket díszdobozban szállítjuk megrendelőinknek, a karikagyűrű szélességéhez, színéhez és mintájához leginkább illő karikagyűrű dobozt választunk a szállításhoz.

  Az ékszer egyedi megrendelésre készül, a gyártás elindításához előleg megfizetése szükséges, mértéke a várható vételár 50%-a !

 A feltüntetett ár egy darab gyűrűre vonatkozik és a gyűrű súlyától és a kövek számától  függően változhat !

  Karikagyűrűink esetében a feltüntetett ár a legkisebb méretre lett kikalkulálva és a kövek árát nem tartalmazza. Karikagyűrű rendelés elküldése után, egyeztetünk megrendelőinkkel a   várható súlyról, illetve a várható árakról. A karikagyűrűk gyártása vagy szállítása csak ezek után kezdődhet ! 

 Az ékszereink szállítási és csomagolási költsége megtekinthető a vásárlási feltételeknél.

 Karikagyűrűk méretvétele!

 A karikagyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

 A gyűrűk, karikagyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, karikagyűrű   belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, karikagyűrű méretek.  A karikagyűrű méretvételénél   fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb karikagyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott karikagyűrű szélességével   megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített karikagyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő   díszíti karikagyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani karikagyűrűnkön, a körbe köves karikagyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete   megváltozott.

 Ha a karikagyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek  elérhetőségeinken.

 
 

 

Termék cimkék: jegygyűrű, karikagyűrű