Termékek Menü

G-1244 Modern széles kétszínű arany karikagyűrű

Ár:
98.000 Ft
78.800 Ft
Kedvezmény: 19.200 Ft
Gyártmány: G-1244 karikagyűrű
Elérhetőség: Egyedi megrendelés

Megrendelésre készülő karikagyűrű

Leírás

Modern karikagyűrű  14 karátos fényes sárga és fehér aranyból.

Szélessége 7,1 mm, súlya mérettől függően 3,5 - 4,5 g/db.

Kérünk, a pontos méreteket megrendeléskor a megjegyzés rovatban add meg !

A karikagyűrű szállítása 3-4 hét.   

Karikagyűrűinket díszdobozban szállítjuk megrendelőinknek, a karikagyűrű szélességéhez, színéhez és mintájához leginkább illő karikagyűrű dobozt választunk a szállításhoz.

Az ékszer egyedi megrendelésre készül, a gyártás elindításához előleg megfizetése szükséges, mértéke a várható vételár 50%-a !

Karikagyűrűink esetében a feltüntetett ár a legkisebb méretre lett kikalkulálva és a kövek árát nem tartalmazza. Karikagyűrű rendelés elküldése után, egyeztetünk megrendelőinkkel a várható súlyról illetve a várható árakról. A karikagyűrűk gyártása vagy szállítása csak ezek után kezdődhet ! 

Az ékszereink szállítási és csomagolási költsége megtekinthető a vásárlási feltételeknél.

A feltüntetett ár egy darab gyűrűre vonatkozik és a gyűrű súlyától függően változhat !

Karikagyűrűk méretvétele!

A karikagyűrű méretének meghatározásánál több fontos szempontot kell szem előtt tartani, ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.

A gyűrűk, karikagyűrűk méretét a föld különböző tájain más-más módon, betűkkel, vagy számokkal határozzák meg. Mi az európai méretezést használjuk, ami a gyűrű, karikagyűrű belső kerületét jelenti milliméterben.  Az interneten a különböző mérettáblázatok segítségével könnyen összevethetőek a gyűrű, karikagyűrű méretek.  A karikagyűrű méretvételénél fontos szempont a gyűrű szélessége, a keskeny gyűrűből elég 1-2 számmal kisebb méret  a szélesebb karikagyűrűhöz képest. Célszerű a kiválasztott karikagyűrű szélességével megegyező szélességű gyűrűt próbálni arra az ujjra, amelyiken hordani szeretnénk. A  kövekkel díszített karikagyűrűnél figyelembe kell venni azt a szempontot, hogy minél több kő díszíti karikagyűrűnket annál kevesebbet méretet lehet igazítani karikagyűrűnkön, a körbe köves karikagyűrűnkön egyáltalán nem lehet a méreten állítani később, ha az ujjunk mérete megváltozott.

Ha a karikagyűrű méretvételével kapcsolatban kérdés merül fel, nagyon szívesen segítünk ügyfeleinknek elérhetőségeinken.

Kapcsolódó termékek

Egyedi megrendelés
95.200 Ft 76.500 Ft
Megrendelésre készülő karikagyűrű
Termék cimkék: jegygyűrű, karikagyűrű