Termékek Menü

Esküvői menyasszonyi ékszerek,Goldcity

Ékszereink kiválasztásánál kiemelt figyelmet kapott az esküvő, amely olyan esemény ami meghatározó egész életünkben. Divatékszer webáruházunk esküvői és menyasszonyi ékszer kínálatában megtalálható a csillogó  köves és gyöngyös nyakékek széles palettája, az egyszerűen elegáns nyakéktől a szikrázóan csillogó látványos nyakékig, hajdíszig, tiarákig. 

A Jewelry For You Divatékszer Nagykereskedelmi Webáruház folyamatosan bővíti divatékszer,  kristály ékszer és esküvői ékszer kollekcióját ezért érdemes gyakran visszanézni webáruházunkba. Raktáron lévő ékszereink 1-2 nap alatt eljutnak megrendelőinkhez !

Rendezés:
Nézet:
500 Ft
Raktáron

Gyöngyös, köves divatékszer kitűző

750 Ft
Raktáron
Gyöngy fülbevaló
1.800 Ft
Raktáron
Esküvői fülbevaló
2.200 Ft
Raktáron
kristályos kitűző
2.500 Ft
Raktáron

Esküvői ékszer szett.

2.700 Ft
Raktáron
Esküvői ékszer szett
2.700 Ft
Raktáron
Esküvői ékszer szett
2.700 Ft
Raktáron

Esküvői ékszer szett

2.700 Ft
Raktáron

Esküvői ékszer szett

 

 
2.900 Ft
Raktáron
Esküvői ékszer szett
2.900 Ft
Raktáron
Esküvői ékszer szett
2.900 Ft
Raktáron
Gyöngy medál lánccal.
2.900 Ft
Raktáron
Kristály fülbevaló
3.100 Ft
Raktáron
Kristály kolié lánccal
3.100 Ft
Raktáron

Kristály mandzsettagomb.

3.100 Ft
Raktáron

Kristály mandzsettagomb

3.200 Ft
Raktáron
Menyasszonyi ékszer szett
3.200 Ft
Raktáron
Esküvői ékszer szett
3.200 Ft
Raktáron
Férfi mandzsettagomb
3.200 Ft
Raktáron
Mandzsettagomb
3.300 Ft
Raktáron

Különleges lasszó lánc

Menyasszonyi ékszerek- Stílusok- Trendek

Nem az ékszerek mennyiségétől lesz a nagy nap emlékezetes, de hozzájárul az est fényéhez. Az általános irányelv rendkívül egyszerű képlete azt mondja: látványos, nagy ékszereket csak egyszerű, letisztult ruhákhoz vegyünk fel, míg ha gazdagon díszített, önmagában is ékszerszerű a ruhánk – pl. gyöngyökkel kivarrt csipke –, akkor inkább a kisebb, szolidabb darabok felé tekintsünk. Az idei évben megfigyelhető, hogy egyre nagyobb teret hódítanak az egyszerű, elegáns, szolidan csillogó ékszerek, de még ezt az ékszert sem lehet mindenhez viselni. Eleve kövekkel vagy kristályokkal díszített menyasszonyi ruhához egyszerűen nem illik, ellenben tökéletes kiegészítője tud lenni a klasszikus eleganciát idéző csipke- vagy selyemruháknak. Mivel teljes szetteket lehet összeállítani belőlük, érdemes arra törekedni, hogy a menyasszonyi nyakék egységes kollekciót alkosson a karkötővel, fülbevalóval és a menyasszonyi hajdísszel. A modern hajékszer-divatnak köszönhetően, ha például a gyöngy mellett döntünk, akkor kontytűket, tiarákat és tarkódíszeket is találhatunk a frizura rögzítéséhez, melyeket ha kellő gondossággal használunk, igazán egységes, harmonikus megjelenést biztosítanak a menyasszonynak.
Idén újra reneszánszát élik a virágmotívumok, melyek a hajban megjelenhetnek akár élővirágként is, ékszerként pedig kristály virágfüggők formájában. Persze, mint az esküvőn mindennek, ennek is alapja a menyasszonyi ruha. Színéhez igazodva játszhatunk színes kövekkel is. Például egy halványzöld övvel díszített ruhának méltó kiegészítője lehet egy antik hatású vagy antik ékszer, zöld berakással. A lényeg, hogy ékszereink valóban kiegészítsék menyasszonyi ruhánkat.

menyasszony külsejének megtervezésénél kulcskérdés a frizura. Attól függően, hogy hosszú, rövid, göndör vagy egyenes, többféle variáció választható a kontytól a lágyan leomló hullámokig. S ha megvan az alapfrizura, jöhetnek a mostanában egyre divatosabb hajékszerek, amelyek királynői megjelenést kölcsönöznek a nagy napon. A lehetőségek tárháza végtelen, hajpánt, tiara, hajfésű, curling, hajtű, ezer ötlet és kellék, amivel még különlegesebbé varázsolható a menyasszony frizurája.

A Jewelry For You ékszerei minden percet  emlékezetessé tesznek a nagy napon.