Termékek Menü

BSW9-SZ-335 kristály ékszer szett

Ár:
4.200 Ft
Gyártmány: BSW9-SZ-335 kristály ékszer szett

Kristályokkal díszített ékszer szett.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Csillogó  kristályokkal díszített szett, melynek része egy nyaklánc medállal és egy pár fülbevaló.

Az ékszer allergia mentes fém ötvözetből készült, külső bevonata 18 karátos sárga arany,  a lánc hossza állítható. A medál mérete 1,2 x 3 cm, a fülbevaló mérete 1,2 x 3 cm.

Ékszer szettjeink szállítása:
Az ékszerek kézbesítése, szállítása a Magyar Posta által  történik. A ékszerek szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. Az ékszerek szállítási időpontjáról lehetősége van egyeztetni az ügyfélszolgálati telefonszámon.
Szállítási partnerünk a Magyar Posta ( MPL ).
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap, akciós szállításnál 2-3 munkanap.
Az ékszereink  szállítási és csomagolási költsége  10.000.-Ft fölötti ékszer megrendelés esetén  díjmenteselőre utalás vagy bank kártyás fizetésnél 600 vagy 1000.- Ft ( a szállítási idők eltérnek ), utánvételnél 1.300.-Ft.

Kristály ékszer szettjeink kristályokkal,cseh kristályokkal, cirkónia kövekkel és strassz kövekkel díszítettek, a kristály ékszer kiválasztásánál kérjük vegye figyelembe az általunk megadott paramétereket, és az ékszer szett viselésénél tekintettel kell lenni a  kristályok, cirkónia kövek és strassz kövek sajátosságaira, hogy ékszere minél tovább megőrizhesse szépségét. További információ kristály Ékszer szettjeink garanciális feltételeiről a Garancia menüpont alatt.

 
 
 

Különleges ajánlataink