Termékek Menü

BSL9-SZ-910 esküvői ékszer szett

Ár:
12.600 Ft
9.000 Ft
Kedvezmény: 3.600 Ft
Gyártmány: BSL9-SZ-910 esküvői ékszer szett
Esküvői ékszer szett
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Egyedülállóan látványos, különlegesen csillogó esküvői nyakék szett, gyöngyökkel és kristályokkal díszítve.

Az ékszer szett tartalmaz egy nyakéket, melynek hossza állítható ( 40 + 8 cm),  tartalmaz egy bedugós csüngős fülbevalót ( 40 X 15 mm ), és egy szikrázóan csillogó fejdíszt is ( díszített rész:18 X 2,5 cm ). Az ékszer anyaga allergiamentes fém ötvözet.

ékszereink szállítása:
Az ékszerek kézbesítése, szállítása a Magyar Posta által  történik. A ékszerek szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. Az ékszerek szállítási időpontjáról lehetősége van egyeztetni az ügyfélszolgálati telefonszámon.
Szállítási partnerünk a Magyar Posta ( MPL ).
Kiszállítási idő: 1-2 munkanap.
Az ékszereink  szállítási és csomagolási költsége  10.000.-Ft fölötti ékszer megrendelés esetén  díjmentes

előre utalás vagy bank kártyás fizetésnél1000.- Ft , utánvételnél 1.300.-Ft.

A divatékszer, bizsu medáljaink, láncaink  kristályokkal, cirkónia kövekkel és strassz kövekkel l díszítettek, a divatékszer, bizsu medáljaink, láncaink  kiválasztásánál kérjük vegye figyelembe az általunk megadott paramétereket, és az ékszer viselésénél tekintettel kell lenni a kövek,  kristályok, cirkónia kövek és strassz kövek sajátosságaira, hogy ékszere minél tovább megőrizhesse szépségét. További információ divatékszer, bizsu medáljaink, láncaink  garanciális feltételeiről a Garancia menüpont alatt.

Különleges ajánlataink

Termék cimkék: esküvői ékszer, menyasszonyi