Termékek Menü

Bébi fülbevaló fajták

A Goldcity Ékszer Webáruház kínálatában kiemelt figyelmet kapnak a bébi és gyermek fülbevalók, ezekről szeretnék néhány információt megosztani.

Alapvetően három szempontot kell figyelembe venni a bébi és gyermek fülbevalók kiválasztásánál.

- egészségügyi: a kislányoknak a fülbevaló ne okozzon semmilyen allergiás reakciót a bőrrel érintkezve, olyan ötvöző fémet ne tartalmazzon ami allergiás hatást vált ki. Erre garancia a magyar fémjelzés, mert laboratóriumban elemzik a fémjelzésre bemutatott bébi és gyermek fülbevalókat, és csak a szabványban meghatározott fémeket tartalmazhatja. Itt kell megjegyezni, hogy a kicsik hormon háztartása folyamatos fejlődésen esik át, és ezért néha felületi elszíneződést tud okozni a fülbevaló felületén, amit egy egyszerű polírozással el lehet tüntetni. A gyakorlat azt mutatja, hogy ez csak 1-2 estben fordul elő, ez a fejlődésük kezdeti szakaszában okoz némi kelletlenséget, később már nem.

- kényelmi: a fülbevaló ne tudjon sérülést okozni viselés közbe, felülete legömbölyített sorja mentes legyen, hiszen viselője eleinte még szólni sem tud, hogy ez neki fáj vagy szúr. Fül és fül között nagy különbségek lehetnek. A fül alakja, vastagsága széles skálán mozog, ezek öröklött jegyek amik befolyásolják hogy melyik fülbevaló lesz kényelmes a kicsinek. A bébi és gyermek fülbevaló kiválasztásánál figyelembe kell venni a fülbevaló kapcsolójának belső méretét, ezt mindig megadjuk a termék leírásban.

- esztétikai: az arany színe, a fülbevalóba foglalt kövek színe mind befolyásolják az össz hatást, hogy jól áll-e a fülbevaló a kislánynak. Figyelemmel kell lenni a bőrszínre, a szemek színére és a haj színre is. Ez teljesen szubjektív, mindig akadhat olyan aki mást választott volna, ezért olyat érdemes választani a szülők szerint a leg szebb.

Hagyományos kapcsolós bébi és gyermek fülbevalók

Hazai gyártású fülbevalók, a legbiztonságosabbak, a kikapcsolódásuk szinte kizárt, igaz betenni is a legnehezebb. A hazai műhely megfelelően vastag aranyból dolgozik ezért nem deformálódnak, megtartják alakjukat még a legficánkolósabb baba esetében is. Ennél a típusú kapcsolónál a leggyorsabb a szúrt seb gyógyulása, hiszen jól kezelhető a lyuk ( nincs takarásban ) és a fülbevaló mozgása révén könnyen gyógyul a seb.

Francia záras fülbevaló

Masszív kivitelű fülbevalók, nagyon sok szín kombinációjú kövekkel készül, általában 5 vagy 7 kővel.  A kapcsoló helyes kezelése esetén stabil nehezen elhagyható típus.

 

Bébi karika fülbevaló

Sok sok csillogó kő díszíti, bizonyos típusoknál még hátul is, és elől hátul teljesen sima kivitel, ennél a fülbevalónál semmi nem nyomhatja a kicsi fülét, fejét.

 

A raktáron lévő bébi fülbevaló szállítása 1-2 munkanap.   

Arany fülbevalóink szállítása mindig díszdobozban történik, a doboz kiválasztásánál figyelembe vesszük a fülbevaló anyagának színét, a befoglalt kövek színét, és a fülbevaló méretét.

Az ékszereink szállítási és csomagolási költségéről tájékozódhat a vásárlói tájékoztatóban.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek