Bébi fülbevaló fajták

 

A Goldcity Ékszer Webáruház kínálatában kiemelt figyelmet kapnak a bébi és gyermek fülbevalók, ezekről szeretnék néhány információt megosztani.

Alapvetően három szempontot kell figyelembe venni a bébi és gyermek fülbevalók kiválasztásánál.

- egészségügyi: a kislányoknak a fülbevaló ne okozzon semmilyen allergiás reakciót a bőrrel érintkezve, olyan ötvöző fémet ne tartalmazzon ami allergiás hatást vált ki. Erre garancia a magyar fémjelzés, mert laboratóriumban elemzik a fémjelzésre bemutatott bébi és gyermek fülbevalókat, és csak a szabványban meghatározott fémeket tartalmazhatja. Itt kell megjegyezni, hogy a kicsik hormon háztartása folyamatos fejlődésen esik át, és ezért néha felületi elszíneződést tud okozni a fülbevaló felületén, amit egy egyszerű polírozással el lehet tüntetni. A gyakorlat azt mutatja, hogy ez csak 1-2 estben fordul elő, ez a fejlődésük kezdeti szakaszában okoz némi kelletlenséget, később már nem.

- kényelmi: a fülbevaló ne tudjon sérülést okozni viselés közben, felülete legömbölyített sorja mentes legyen, hiszen viselője eleinte még szólni sem tud, hogy ez neki fáj vagy szúr. Fül és fül között nagy különbségek lehetnek. A fül alakja, vastagsága széles skálán mozog, ezek öröklött jegyek amik befolyásolják hogy melyik fülbevaló lesz kényelmes a kicsinek. A bébi és gyermek fülbevaló kiválasztásánál figyelembe kell venni a fülbevaló kapcsolójának belső méretét, ezt mindig megadjuk a termék leírásban.

- esztétikai: az arany színe, a fülbevalóba foglalt kövek színe mind befolyásolják az össz hatást, hogy jól áll-e a fülbevaló a kislánynak. Figyelemmel kell lenni a bőrszínre, a szemek színére és a haj színre is. Ez teljesen szubjektív, mindig akadhat olyan aki mást választott volna, ezért olyat érdemes választani a szülők szerint a leg szebb.

Hagyományos kapcsolós bébi és gyermek fülbevalók

Hazai gyártású fülbevalók, a legbiztonságosabbak, a kikapcsolódásuk szinte kizárt, igaz betenni is a legnehezebb. A hazai műhely megfelelően vastag aranyból dolgozik ezért nem deformálódnak, megtartják alakjukat még a legficánkolósabb baba esetében is. Ennél a típusú kapcsolónál a leggyorsabb a szúrt seb gyógyulása, hiszen jól kezelhető a lyuk ( nincs takarásban ) és a fülbevaló mozgása révén könnyen gyógyul a seb.

Francia záras fülbevaló

Masszív kivitelű gyermek fülbevalók, nagyon sok szín kombinációjú kövekkel készül, általában 5 vagy 7 kővel.  A kapcsoló helyes kezelése esetén stabil nehezen elhagyható típus.

 

Bébi karika fülbevaló

Sok sok csillogó kő díszíti, bizonyos kiviteleknél még hátul is, és elől hátul teljesen sima kivitel, ennél a fülbevalónál semmi nem nyomhatja a kicsi fülét, fejét.

Bébi fülbevalók: Az Elegancia Örök Kezdete

A bébi fülbevalók hagyománya az idők hajnaláig nyúlik vissza, és ezek az apró ékszerek mindig is különleges szerepet játszottak az emberiség történetében. Ma is hűek maradnak azokhoz az értékekhez és szimbólumokhoz, amelyek régen is kísérték őket.

Az ősi civilizációkban, mint az ókori Egyiptom vagy India, a fülbevalók már igen korán megjelentek. Ezek az ékszerek nemcsak díszítő célt szolgáltak, hanem kultikus vagy szimbolikus jelentőséggel is bírtak. A bébi fülbevalók használata már az ifjú korban is megjelenhetett, és hagyományosan az elegancia és a családi hagyományok átörökítésének eszköze volt.

A bébi fülbevalók választása ma is rendkívül fontos lépés, amely kifejezi gondoskodásunkat és figyelmünket a legfiatalabb generáció iránt. Ezek az ékszerek nem csak díszítik a kisbabák füleit, hanem egyben örökséget is képeznek, hiszen gyakran generációról generációra örökítjük őket.

Webáruházunk büszkén kínál kiváló minőségű bébi fülbevalókat, melyek a hagyomány és modern dizájn harmonikus egyesítésére törekednek. Minden egyes fülbevaló különleges figyelmet és gondosságot kap, hogy az érzékeny bőrű kisbabák számára is biztonságosak legyenek.

Amikor választasz egy bébi fülbevalót webáruházunkból, nemcsak egy ékszert választasz, hanem egy hagyományt és gondoskodást is. Ezek az ékszerek a gyermekeid kis életének eleganciáját és történelmét fogják szimbolizálni, és mindig emlékeztetni fognak a szeretetedre és figyelmedre.

Válaszd a bébi fülbevalók szépségét és jelentőségét, és indítsd el az elegancia és hagyomány örök körét a legfiatalabb generációval. Válassz egy bébi fülbevalót ma, és hozd létre az örökség kezdetét!

 

A raktáron lévő bébi fülbevaló szállítása 1-2 munkanap.   

Arany fülbevalóink szállítása mindig díszdobozban történik, a doboz kiválasztásánál figyelembe vesszük a fülbevaló anyagának színét, a befoglalt kövek színét, és a fülbevaló méretét.

Az bébi ékszereink szállítási és csomagolási költségéről tájékozódhat a vásárlói tájékoztatóban.

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek